GİRESUN / MERKEZ - Gedikkaya Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`mızın okunmasının ardından  başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız, öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, şiir,  gösteri ve oyunlarıyla devam etti. Velilerimizin de yoğun katılım sağladığı kutlama programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci , veli ve personelimize teşekkür ederiz.

Meclisimizin kuruluşunun 104. Yılı Kutlu, Çocuklarımızın Bayramı Mutlu Olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferi dünyanın en güçlü ordularının dönemin en modern silahlarıyla vatanımızı parçalamak için saldırdığında göğsü iman dolu milletimizin ayağa kalkıp düşmana karşı omuz omuza topyekûn mücadele etmesinin tezahürüdür.

Mrt

Oklumuz Yıldız Kız Futsal İl Birincisi Olmuştur. Başarılarından dolayı tebrik ediyor. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz

Erensoy Yıldız ve Egemen Başkan'a çalışmlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayı etkinliği olarak mesnevi den secme hikayeler okunup, hikayede geçen kelimelerle alakalı anlam-kelime eşleştirme ve çapraz bulmaca etkinlikleri Mart ayının ilk haftasında ortaokullarin tüm sınıflarında yapilmistir

Mrt

İlk siren sesiyle birlikte yaşanan deprem sonrasında öğrenciler, ilk olarak çök-kapan-tutun yöntemiyle kendilerine güvenli bir bölge oluştururken ikinci siren sesiyle birlikte okullarını tahliye ederek güvenli bir alanda toplandılar.

Şbt

Giresun yıldızlar futbol turnuvasını 23 gol atıp hiç gol yemeden tamamlayan takımımız 3.kez ard arda il şampiyonu olmuştur.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü”

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”, engelli bireylerimizin sorunlarına dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturmak açısından büyük anlam taşımaktadır.

Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç duyulan toplumsal bir konudur.

"Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları"

İlimiz Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün öncülüğünde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Giresun Şubesi tarafından 01 Aralık Cuma günü okulumuza "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" ziyareti düzenlendi. Programa İl Jandarma Komutanlığından MEHMETÇİKLERİMİZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa MODAOĞLU, kurum Öğretmenleri ve GAZİLERİMİZ katıldılar.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, ölümünün 85. yıl dönümünde; O'nun ilke ve devrimlerinin aydınlattığı yolda, geçmişten devraldığımız sorumluluklarımızı yerine getirme, çağdaş uygarlık seviyesini yakalama ve onun da üzerine çıkma hedefini gerçekleştirme bilinci ve kararlılığı içinde minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz.

Ekm

Okulumuz 3-A sınıfı öğretmeni Emine DURKAN 'nın öğrencileriyle başlattığı 'Kitaplar Raflarda Kalmasın' adlı kampanya velileri ve öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.Evlerde geçirdikleri uzun zamanlarda , okudukları hikaye kitaplarını kırtasiye malzemeleriyle de zenginleştirerek Erzurum Yakutiye 'de bir okula gönderdiler.